Rosemunde outlet og udsalg - Rosemunde tilbud og lagersalg

Rosemunde outlet

Her finder du Rosemunde outlet og udsalg - stort udvalg af overtøj , kjoler , jakker , skjorter , toppe , nederdele og bukser kan du finde både i lagersalg og outlet , gå til tilbud og outlet her :

Brug menuen til højre for at gå til udsalg og tilbud på mange kendte modemærker som masai outlet , munderingskompaniet lagersalg , muubaa udsalg , pulz udsalg , robins jeans outlet , rosemunde outlet , stitch udsalg og the wardrobe udsalg - se det store udvalg af modetøj og plejeprodukter.

Rosemunde

Det danske modefirma Rosemunde blev etableret i 2004 og er sidenhen blevet et globalt modefirma. Mere en 50 super kreative og dedikerede kollegaer med en entusiastisk og nyskabende tilgang til design, mode og stil, er grundstenen i alle Rosemunde’s kollektioner.
Sammen med chefdesigneren Kathrine Hviid skaber designteamet eksklusive, fashionable og luksuriøse kollektioner til piger og kvinder. Der er altid fokus på det individuelle fusioneret med ekspertise, erfaringer og nutidens modetrends og tendenser i samfundet.

Rosemunde satser ikke på, at skabe tøj der hurtig går af mode men tøj der kan bruges igen og igen og har et fantastisk klassisk og tidløst look tilsat elegance med en afslappethed.
Deres signatur er, at du skal føle, at du får luksus i hverdagen, med perfekt kvalitet i materialerne og komfortabelt wear. Desuden kan deres tøj mixes og sammensættes med ethvert look og give din garderobe et super dejlig frisk pust som en behagelig sommervind.
I mere end 700 butikker på verdensplan kan du finde Rosemundes smukke tøj og bag brandet er Katrine Hannibal der er drevet af sin enorme passion, energi og filosofi om at skabe helt individuelt tøj til nutidens piger og kvinder, der elsker lækker kvalitet og det at have lidt luksus i hverdagen.