Malene Birger outlet og lagersalg - Malene Birger tilbud og udsalg

Malene Birger outlet

Her finder du malene Birger outlet og udsalg - stort udvalg af overtøj , kjoler , jakker , skjorter , toppe , nederdele og bukser kan du finde både i lagersalg og outlet , gå til tilbud og outlet her :

Malene Birger outlet

 

Malene Birger

I 2003 blev By Malene Birger etableret og det danske designerbrand er vokset og vokset sidenhen. I 2011 fik Malene Birger tildelt den flotte pris "Brand Of The Year" ved Dansk Fashion Awards. 

Malene Birger kommer fra en stilling som designer for Day Birger et Mikkelsen og hendes store erfaring, blik for trends og tendenser og klassisk stil med et pift er kommet By Malene Birger tøjkollektionerne til gode. 

Fra det helt sofistikerede til det mere klassiske og hen til bohemé stilen spreder Malene Birgers tøjkollektioner sig fra. Det er lækkert, det dansk kvalitetsbrand når det er allerbedst og allermest stilfuldt. 

Brug menuen til højre for at gå til udsalg og tilbud på mange kendte modemærker som du milde udsalg , gardenia udsalg , gustav udsalg , hunkydory outlet , ilse jacobsen udsalg , karen by simonsen tilbud , maison scotch udsalg og malene birger outlet - se det store udvalg af modetøj og plejeprodukter.