Karen by Simonsen tilbud og udsalg - Karen by Simonsen outlet og lagersalg

Karen by Simonsen tilbud

Her finder du Karen by Simonsen på tilbud og udsalg - stort udvalg af overtøj , kjoler , jakker , skjorter , toppe , nederdele og bukser kan du finde både i lagersalg og outlet , gå til tilbud og outlet her :

Brug menuen til højre for at gå til udsalg og tilbud på mange kendte modemærker som du milde udsalg , gardenia udsalg , gustav udsalg , hunkydory outlet , ilse jacobsen udsalg , karen by simonsen tilbud , maison scotch udsalg og malene birger outlet - se det store udvalg af modetøj og plejeprodukter.

Karen By Simonsen

Karen by Simonsen har kollektioner indenfor smukke kjoler i alle længder, bredder og størrelser, jakker, skjorter, strik og andet spændende design, hvor den grafiske side og udtryk er stærk repræsenteret, på en smuk, feminin og dynamisk måde.
Karen Simonsen er grafisk designer der tænker geometriske linjer og matematiske formler samt skævheder der bidrager til en smuk balance i hendes design kollektioner. Hun kombinerer modpoler, energier og finder nerven i rytmen og bryder ud fra de almindelige designprincipper. Med en baggrund i Munthe plus Simonsen gik Karen Simonsen sine egne veje og har skabt et smukt, feminint brand der hylder kvinder af alle former, størrelse og type.

Karen by Simonsen har på få år fået mega succes og taget modeverdnen med storm på grund af de nytænkende linjer og helt nye måder at anskue tingene ud fra. Fra kjoler, jakker til strik og skjorter i et varieret og spændende sortiment med lækre farvekombinationer, mønstre, linjer, motiver og prints der skiller sig ud fra alt det masseproducerede modetøj, på markedet, i dag.
Grundstenene i designet er komfortable, bløde og personlige produkter til enhver kvinde med sans for mode, trends, unikhed og individualitet.Ofte er Karen by Simonsen inspireret af det eksotiske, fjerne himmelstrøg med det skandinaviske smukke, enkle design der ikke forvirrer eller er prangende – Men bare smuk, lækker og super kvalitet, i al sin enkelhed