Hunkydory outlet og udsalg - Hunkydory tilbud og lagersalg

Hunkydory outlet

Her finder du Hunkydory outlet og udsalg - stort udvalg af overtøj , kjoler , jakker , skjorter , toppe , nederdele og bukser kan du finde både i lagersalg og outlet , gå til tilbud og outlet her :

Brug menuen til højre for at gå til udsalg og tilbud på mange kendte modemærker som du milde udsalg , gardenia udsalg , gustav udsalg , hunkydory outlet , ilse jacobsen udsalg , karen by simonsen tilbud , maison scotch udsalg og malene birger outlet - se det store udvalg af modetøj og plejeprodukter.

Hunkydory

HunkyDory blev startet, i 1996, af parret Ulrika og Christopher Bjercke og blev hurtig kendt som et af de unge nye modebrands i Stockholm, med den såkaldte neostil.
HunkyDory har formået at få international succes, da brandet appellere kvinder der elsker god, klassisk, retro stil med et strejf af nyskabende designs. De er især kendt for at have præget tøj fremstillet af lækker strik med helt nye måder at designe det på.

HunkyDorys kollektioner er bl.a. kjoler, bluser og bukser der har et super fedt snit, lækker pasform der er utrolig komfortabel at gå i og lækre kombinationer af farver og materialer fx er deres skindbukser utrolig populære.
I dag er HunkyDory i udvalgte butikker over hele verden og deres elegante stil og unikke detaljer er opsigtsvækkende uden at være prangende. Dynamisk uden at være klinisk og ja bare super fedt tøj der passer til hverdagsbrug, på arbejdet og til festlige begivenheder.
HunkyDory passer til enhver kvinde der gerne vil have noget andeledes, unikt og specielt i sin garderobe.