Charlotte Sparre lagersalg og udsalg - Charlotte Sparre tilbud og outlet

Charlotte Sparre lagersalg

Her finder du Charlotte Sparre lagersalg og udsalg - stort udvalg af overtøj , kjoler , jakker , skjorter , toppe , nederdele og bukser kan du finde både i lagersalg og outlet , gå til tilbud og outlet her :

Charlotte Sparre er et forholdsvis nyt dansk tøjmærke, selvfølgelig designet af Charlotte Sparre. Det hele startede i 1993, hvor Charlotte begyndte at designe hårpynt og sælge det videre på torvet i Helsingør. I dag er Charlotte Sparre mest kendte for hendes fine og flotte halstørklæder. Hun designer alt lige fra silketørklæder, bomuldstørklæder og sjaler. Alt fra hverdag til fest kan findes.

Brug menuen til højre for at gå til udsalg og tilbud på mange kendte modemærker som 5 preview udsalg , auluna tilbud , candice cooper udsalg , charlotte sparre lagersalg og custommade lagersalg - se det store udvalg af modetøj , kjoler , læderjakker og plejeprodukter.

Charlotte sparre


Danske Charlotte Sparre er nok allermest kendt for sine farverige, spændende, anderledes og elegante tørklæder og silketørklæder, der nyder stor popularitet blandt modebevidste kvinder, der gerne vil skille sig ud og vise deres helt egen personlige stil.

Charlotte Sparre etablerede sin virksomhed i 1993 og siden da er det gået støt fremad for hende. I dag er kollektionerne ikke kun forbehold de smukke tørklæder men udvidet til eksotiske, sommerlige tunikaer i spændende farver, der sætter et pift på ethvert outfit. Desuden har hun også designet smukke, elegante kjoler med sjove, unikke prints der ofte er inspireret af dyrverdenens unikke farver og motiver.

Tilbage i 1998 gjorde Charlotte Sparre et scoop ved at få Helena Christensen og Naomi Campbell til at fremføre hendes nye kollektion ned ad catwalken. Det skabte stor opmærksomhed omkring Sparre og hendes smukke tøj kollektioner der i dag er at finde over det meste af Verden, foruden Danmark så fx i USA, Frankrig, Canada, Japan, Norge og Sverige